En vecka i idre!

För en Vecka sen lämna vi precis knast efter en mycket trevlig avskeds fest. Närvositeten växte så klart men det värkade endå spännande. Nu en vecka senare kan ja ju medela att jag gjorde rätt i att åka saknar alla er v'nner s¨mycket men så kul man har här är obeskrivligt hela tiden vara me folk festa jobba osv. Men det söiter ju också!

Här är en kort sumering av veckan!

Torsdag: 
Jag kom upp vid tio i sju och mötet börja sju det blev att sätta sig vi ett bord o lyssna midag och närvositet. Sen När man väll kom till sin stuga som var såvplats under veckan släppte det. Dela boende me Anders, viktor, simon och tor. Det blev lyckat lite öl vin o scrubs. 

Fredag: Intruduktion och presnetation och lära känna varandra. Vi hade förfest i stugan sen¨vi laga midag på resturrangen charlies och det var fest och mingel där. Och man började lära k'änna många och stämningen blev toppen. Sen var det klubba på utsikten och sen efterfest i vår stuga'

Lördag: Skid åkning och forstatt intruduktion. Allla var slitna och det pratades om en lung kväll men så blev det ike vi har blivit lite av party killarna så 37 personer döck upp i vår stuga på 12kvm  för att förfesta och festen blev vild. Sedan utsikten igen.

Söndag: Tröttheten börja infina sig och vi åkte längd skidor och hade lite möten. Sedan Så belv det lungn kväll óch film titande Hata göreborg såg vi på ett jäng.

Måndag: Avsluting på intuduktions helgen och kick of och flytt till sitt bionde som först inte blev nå lyckat men efter lite inreding är riktigt mysigt. Dagen var kul men kvällden blev galnare en galen kick of me alkohol i mängder 30kr för tiquila blev farligt. Sjukt kul fest me alla anstälda på idre. Sedan när den festen var slut blev det efter fest i en stuga rikgit najs men jag däcka på soffan tillslut.

Tisdag: Första dagen i skiduthyringen var massa information och så vidare alla var "rätt" Slitna efter gårdags kvällen. Sedan vell hemma blev det att fixa sitt rum och packa upp(skulle behöva  lite tavlor).  Sen Kom det över lite folk till vår lägenhet jag delar med bla viktor och vi drack kaffe sedan var det titaninc kväll uppe i en lägenhet.

Onsdag: Vi har bekantat oss i skid shoppen och kärt oss hur det funkar med allt. Kvällen har bjudit på en mysig taco kväll hemma hoss oss med massa folk lite avskeds fest för ullis och madde som åker hem och kommer tillbaka i januari. Sedan var vi över vi lilgårn (som e student koridåren)  Jag ber i en rikgit lägenhet. 
                                                                      

Så de är kortfattat veckans händelser och nu komme rbloggen skrivas i ofta så ni får käsa om hur jag har de reflektioner och lite annat.


Kommentarer
Postat av: Felisa

du är saknad här hemma! <3

2008-12-19 @ 10:41:24
URL: http://hassell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0