Be till Högre makter

Ibland som nu önskar jag att jag var troende. Så man kunde be för att detta skulle slå in. Man kan ju be om mycket som värlsfred, rikedom och sånt men de är att hoppas på för mycket. Annars tycker jag också man ska försöka styra sig själv mer man kan inte bara sita o be utan man måste ju göra nått också. Men Nu har jag gjort det jag kunnat jag tycker jag har god karma och andra värkar tycka för mig så snälla snälla låt detta slå in.

Allt skulle bli så mycket lättare då...

ps säger inte vad det är för det blir bara jobbigt om det inte blir av.

Jag ser dom klättra i träden för att se mer av världen.

All den här tiden som jag vilat o velat. Vilat o väntat o kastat bort
Inte nu. Kanske sen kommer jag också tycka att allt dåligt för med sig nåt gott


Nu när jag sitter här söndagen den 9 november och markus krunegård håller mig sälskap i högtalarna kan jag inte låtta bli att tänka på allt och reflektera över heleten. Tänker man på det som står där uppe så känner man igen sig så mycket i det. Så varför gå runt å vela. Allt är endå bara nått man inte kan utvärdera. kort sumre av livet.
föddes levde tre år i förorten fick första vännen som e kvar en idag. flyta till ekerö börja på stamvägen (lustigt att ja e tillbaks där nu som vik) fick fler vänner. skolan börja 10år av livet spenderades på träkvista i 2 olika klaser dem man lärde känna där är kvar i livet enu. Gymnasie fy för de 2 försa åren nja. Sen ett år sen blev de en väldigt stor förending o förbättring som ändra de mästa fick nya vänner vårt och vi killar blev ett rikgt gäng sen gick man ut gymnasiet blev "vuxen"  eller mindre nått.

nionde november Gustaf fyller 20 grattis.  Livets mönster känns endå rätt uplagt nu fredas var de myss fest oss gustaf och igår först tröffa felisa o sen madde sen var det krogen . Veckan bjöd på vikarie jobb på drottningholm skolan och Stamvägens Dagis. Börjar Värkligen bli min gräj. Så det känns ju som jag upplevt detta förut hmm. Men Jag klagar inte jag är så nöjd så med denna livsstil just nu....

Det som behövs är att längta till något Snälla vi bokar åre nu...


  Jag ser tillbaks på mörka moln som heter ånger sorg o skam
Dom kanske krossar mig en dag men till dess var det jag som vann


Låt tankarna styra vad hjärtat känner. Det är så att va vuxen o så o bli äldre...


Kent: "Box 1991-2008"



I Torsdas 29/10 så släpptes denna finna box i affärerna jag blev så desperat av att köpa den så att jagtrots presis kommit hem från stan satte mig på bussen för att åka tillbaks bara för att köpaden.

Så vad tycker man då hur ska man kunna resensera en box där a sveriges största band samlatt det dom gjort, desutom blir det extra svårt eftersom de är mitt absoluta favorit band. Men boxen såklart är fantastisk här får man allt till ett så biligt pris som 399kr. Men Men beskrivingen är mer en vad man tror det låter så mycket mer men tyvär är det ej de. Man får alla skivor och bonus låtar och en liten pocket bok om deras historia. Ska man vara kräsen kunde det vart mer tex lite live akter nån dvd man kunde titta på en liten finare bok kanske och några nyinspelade variationer på några klasiska låtar tex: Dom andra i den variationen dom körde under sommarens turne!
Men här ska man inte klagga det är ytterst kul att ha denna box om man är ett sånt fan som jag. Kul att ha det samlat att kunna lyssna igenom allt och lysna på utväkligen från debut skivan kent - Tillbaka till samtiden.

betyg:
  • Pris och Samlingsbox: fem av fem (Priset är hur bra som helst och det är ju en perfet samling)
  • Nyheter och speciella saker med boxen: två av fem ( Förutom de 15 outgivna spåren är det ju inget nytt i boxen vilket gör det lite tråkigare)


Nostalgi tripp tillbaks till tidig ålder.

Den Föra veckan hade jag inget att göra och fick iden att ladda hem det kultigaste spelet som finns i mina ögon och det roligaste spelet jag spelat. Jag har aldrig gilat data spel men jag minns när jag var liten och fick åka hem till morbror benny och spela doom 2 tillsammans med han.
Han gick och jag tryckte på stjut knappen. Helt underbart var det så jag har nu lyckats fått spelet på min dator här hema och tycker det är lika kul en idag.



Detta får givetvis fem tärningar för den extremt kuliga nostagi trippen och desutom för det är ett otroligt kul spel.

Krogen vs Hemafest

Just nu i hösten kyla och mörker har det hänt nått. Jag har tappat de mesta av sug för att gå ut på krogen de ee inte så att jag är trött på festadet och trevligt umgänge. Utan mer allt runt om kring tex. pengarna bräns, ruskit kala nätter på väg ditt och hem och desutom går man ut med massa vänner men det är så svårt att liksom spendera tid me alla. Ne va det ska vara nu på hösten är en riktigt najs hema fest. Som i fredas när klubb se bjöd för prämier för klubb discotion. Det var galet kul nästan alla av den närmaste vännerna var på plats och det bjöd på fest enda in på morgon kvisten. Ne sånt här borde det vara oftare istället...

RSS 2.0