Best Year in my life!

En strulig början på året ledde till något gott. Detta år är Det bästa hitils i mitt liv. Har hunnit me så mycket och gjort så mycket men framförallt så har jag fått så många nya vänner i mitt liv i år och på bara detta år har ni gott från att jag knappt kände er till bästa vänner!  Allt börja nog ordenkligt på mias 18 års fest i januari där endrades massa. Senare var det lite struligt igen JAg var i alperna jag har illafall vart där nu even fast resan inte var den roligaste i sig. Senare Var det mycket festaden och party och man tog senare studenten. Sommarn hade jag ett supper jobb på båtarna och jag hade fullt upp hela tiden. Arvika Festivalen var nog det bästa i år så kul som vi hade. Sen Jag och mia I london =). Sen Effter sommarn har det blivit mycket umgänge och party och jobb på fritis och dagis vilket jag älskat. Men Avslutingen blev ju inte heller dålig Sesångs arbetet Visade sig var obeskrivligbt kul.
så vilket år!

Va händer då nästa?

  • Sesongs arbetet fram till april
  • Sommar festivaler party och sol  och jobbet
  • Sen funderar jag på en liten tripp i asien eller australien
  • Sen vinter vem vet kasnke sesonga igen eller nått annat kul.
GOTT NYTT ÅR


stronger than yesterday

Tiden går fort här upp 46arbetstimmar på 4 dagar i helgen ledde till att jag bara var på förfesterna men dem e ju det bästa. I fredas var det för fest här och jag var dj med mitt pogram mycket kul. Nu är jag ledig 4 dagar över nyår och värdens bästa madde kommer om npgra timmar å så kul :D:D. Nyårr imorgon kan leda tilll nått rejält. midda oss elin o emeli först sen stor fest. sen massa skidåkning nu också.

Fel Dagar

Här Uppe är det inte så viktigt vilken dag det är här festar man och släpper loss och dricker när det som helst passar eller inte passar. Som i torstas när jag o johana satt hema oss elin o titta på shrek even amir o emeli o sara också det skulle bli en lungt kväll. Men sanna ringde hon hota mig hon e skånsk att om jag inte kom ut ikväll skulle hon bli arg. Klart jag drog jag johana elein o amir drog 3 shots o ett vin glas på 20 min. Sen efter mkt om och men kom vi uppp till utsikten och det blev en mycket kul kväll. sen 4 timmars sömn sen arbete på 12 timmar hihi. >Fredag kvällen då var jag faktist bara me på för festen sen gick jag o la mig nu är det jobb igen.

Saker Man inte är vann vid här uppe!

Kan börja Hälsa alla En riktigt GOD JUL och hoppas ni hade en bra jul afton.

Det Blir inte rikigt lika ofte som jag trott att jag hinner skriva men nu tänkte jag berätta om lite roliga saker som hänt sen senast jag skrev. Och saker man inte är så van vid hemma.

DansBandsKampen
I lördas var vi med om något riktigt skumt lördagar är man ju van med att det oftas är ut och klubba som gäller men eftersom det bara finns en klubb här uppe som ligger på fjället och hetter utsikten och där spelar odm bara tråk musik så måste man ju variera sig. ¨Så därför var vi på den byns lokala krog lodjuret och i lördas var det final i dansbands kampen som alla är galna i framförallt eftersom vinnar bandet lars kristers kommer från grann byn. Så där satt vi och drack och skrata åt den pinsamma stämingen särskilt åt folket som var så insatta o satt å skrek som om det var vm final i fotboll o sveriga skulle spelat. Var så generad över attt vara där då såg man en annan bild av stockholm. Vi var tvungna att dränka insamheten i alkohol och sen blev  det efter fest oss mig med alsång och gitar spel me 20 pers. Sen är vi nära på att bli vräkta pågrund av det men det är en annan historia.

JULAFTON
För första gången i mitt liv fira jag jul afton utan min kära familj vist känndes det lite konsigt men det gjorde inget allt som försvan var lite julstämningen känns som det är en högtid me familjen, Men man har gjort det 18 gånger så 19 kan man ju testa nått nytt. Så vi fira julafton här ett jäng på 20 personer vi hade förberätt med att laga mat dagen innan gjort skinka janson och kötbullar sen på julafton fixa vi resten. Vi åt och hade trevligt och mycket kul julklapps utdelning ett paket var som vi lotta ut tillvarandra det var jätte kul. Jag loisa alexandra peter o tor åt even julafton tillsammans. En mycket minnes värd jul!! 

Tänkte lägga upp litte bilder också:

:  När vi laggade middag på farfars på bilden häger längst in: Anders, Jag, Tohr, Madde, Simon, Peter, Viktos, Sanna.
 Förfesten i vår stugga där det befan sig 37 personer.

 Jag Sanna och Ullis På kickoff,en (den sjukaste trion)

  Jag och sanna dansar!



Nu är Det sisåhär på ett ungifär

En vecka har blivt som ett år vi här uppe är så nära vänner och vi gör saker hela tiden och har roligt veckans minnen känns som ett år tillsammans eftersom man gjort så mycket. ïgår var första riktiga dagen på jobbet och jag och erika skötte hela skiduthyrningen i väst själva lite folk och fint väder tog vi vara på och åt lunch i solen och solade dagen lärde mycket och man fick ta mycket eget ansvar. Kvällen så var det film kväll oss alexandra där dem festa var johana viktor becka lousia simon erik maria o fler kanske vi såg note bok. >Dagen innan bjöd på fest oss beckka - Första dagen ledig sen jag kom hitt gav mig lite sovmorgon trotts att johana kom och vekte oss för hon försovit sig första dagen på jobbet. Nu ska jag alldeles strax ut i backan med sanna och simon kanske peter. Ha en trevlig helg

En vecka i idre!

För en Vecka sen lämna vi precis knast efter en mycket trevlig avskeds fest. Närvositeten växte så klart men det värkade endå spännande. Nu en vecka senare kan ja ju medela att jag gjorde rätt i att åka saknar alla er v'nner s¨mycket men så kul man har här är obeskrivligt hela tiden vara me folk festa jobba osv. Men det söiter ju också!

Här är en kort sumering av veckan!

Torsdag: 
Jag kom upp vid tio i sju och mötet börja sju det blev att sätta sig vi ett bord o lyssna midag och närvositet. Sen När man väll kom till sin stuga som var såvplats under veckan släppte det. Dela boende me Anders, viktor, simon och tor. Det blev lyckat lite öl vin o scrubs. 

Fredag: Intruduktion och presnetation och lära känna varandra. Vi hade förfest i stugan sen¨vi laga midag på resturrangen charlies och det var fest och mingel där. Och man började lära k'änna många och stämningen blev toppen. Sen var det klubba på utsikten och sen efterfest i vår stuga'

Lördag: Skid åkning och forstatt intruduktion. Allla var slitna och det pratades om en lung kväll men så blev det ike vi har blivit lite av party killarna så 37 personer döck upp i vår stuga på 12kvm  för att förfesta och festen blev vild. Sedan utsikten igen.

Söndag: Tröttheten börja infina sig och vi åkte längd skidor och hade lite möten. Sedan Så belv det lungn kväll óch film titande Hata göreborg såg vi på ett jäng.

Måndag: Avsluting på intuduktions helgen och kick of och flytt till sitt bionde som först inte blev nå lyckat men efter lite inreding är riktigt mysigt. Dagen var kul men kvällden blev galnare en galen kick of me alkohol i mängder 30kr för tiquila blev farligt. Sjukt kul fest me alla anstälda på idre. Sedan när den festen var slut blev det efter fest i en stuga rikgit najs men jag däcka på soffan tillslut.

Tisdag: Första dagen i skiduthyringen var massa information och så vidare alla var "rätt" Slitna efter gårdags kvällen. Sedan vell hemma blev det att fixa sitt rum och packa upp(skulle behöva  lite tavlor).  Sen Kom det över lite folk till vår lägenhet jag delar med bla viktor och vi drack kaffe sedan var det titaninc kväll uppe i en lägenhet.

Onsdag: Vi har bekantat oss i skid shoppen och kärt oss hur det funkar med allt. Kvällen har bjudit på en mysig taco kväll hemma hoss oss med massa folk lite avskeds fest för ullis och madde som åker hem och kommer tillbaka i januari. Sedan var vi över vi lilgårn (som e student koridåren)  Jag ber i en rikgit lägenhet. 
                                                                      

Så de är kortfattat veckans händelser och nu komme rbloggen skrivas i ofta så ni får käsa om hur jag har de reflektioner och lite annat.


RSS 2.0