Säger bara!

Säger bara en underbar helg... 

  • Skidåkning
  • perffekt snö
  • strålande sol
  • 20+ i solen
  • -1 i luften
  • alex cris pete and yoyo = crazy day
  • den förlorade hjältens återkomst (ullis)
  • öl drikande
  • korv grilning 
  • lunch på dantes
  • festande
  • 20år imorn

ibland känns de som det inte finns problem att man bara är lycklig...



bubbliga rumet...

Vist känns de så ibland tänk dig ett litet rum fult med bubblor så ska du försöa att göra så att ingen går sönder. Varje bubbla inhåller ju såklart också en tanke som du vill eller inte vill tänka på. Alla svävar omkrig där i rumet  redo att explodera ut över dig.

Hemlängtan har blivit rätt stor nu faktist saknar vänenara jag och david hade ju kunnat fira 40års dag tillsammans 20+20 alla vänner deras stå hej sitta hänga i killarnas nya lägenhet eller bara vandra runt i standen och träffa vännerna och se vad som händer... Saknar jobba på dagis o skoolan blev aldeles rörd när lilla vendlela fortfarande prata om mig o ville att ja skulle komma tebax (berätta en fröken flr min mamma)...  sakanr stad hus affärer andra klubba roch cafer.

Men detta är bara en av minna bubblor...

den andra bubblan säger...

fan vad kort tid de är kvar de ee helt stört man vill inte åka hem sitta ute på ön o bara fördriva tiden. Här har man ju alltid folk och vara med sådan sammanhållning  som det är här jag kommer sakna alla så sjukt mycket och stämningen, Skid åkningen det ständiga festandet och det roliga jobbet. Det kommer bli helt stört att lämna allt här.

sen är det 3 saker som jag tycker kommer vara jobbigt när jag kommer hem som hänt i kretsen medans jag vart borta...


ush vilken sopa... det bäste e vell att jag är lite av varje iallafall. Saknar hemet men vill inte åka hem så kan man säga...


Så rätt man kan ha

Emeile och jag sitte roch diskuterar hon tycker att det kallas ost krockar jag säger nej det häter ost bogar så klart  de säger vell alla. (Emelie är från smedjebacken i dalarna måste tillägas...)
Jag kommer på att vi ska skika frågan till 118100 och hon gör det några minuter senare får vi svaret

118100:svar
eftersom det står ostbågar på påsarna
säger vi att det heter så.
det sägs att det är mest norrlänningar som säger ostkrokar.
ha en bra dag!"






inget mer behövs tillägas.



redlöst---

När jag sitter här denna lördag dag och det känns som jag blivit överskörd sykist och fysiskt så kan jag inte låta bli att se till baks och fråga mig själv om det är värt att behandla sig själv så.

Det började i tisdas med en lungn dag med bara lungt film titande som sluta med fest på kvällen då en tjej här fyllde år det blev ett stort fylle slag men men vad gör man inte för att fira nån lite.

onsdagen bjöd på lite skid åkning och sen personal fest uttan dess like vi hade hurt ett stort hus där vi samlats alla härliga personer från hyran det var matlagnings tävling där vi laga värsta lyx maten . sen bjöd de ena laget på sin mat och vi bjöd dem på vår. siken kväll de blev vakna på soffan halv åtta och sen körde jag fest hela dagen lång när vi börja dagen me o shota när vi städa.

Så torsda var ja snurigt full hela dagen sen kom mia och fick ett fint första intryck på mig om hur ja beter mig hihi.

freda var ja också då vanlig traditionel fest på skiken de roliga denna kväll va vell att mia var här och de jobbiga var vell att jag lallo dino missa bussen hem  och fick sova ...

nu ee jag sliten...

därfär kan man ju tänka varför man gör så här vist de e mkt roligt att leva på ett sånt liv men men kanske det inte är så nydigt för sig....


rolig bild från i tisdas jag hitta på facebook.

Be Mine!

Fan jag hatar denna blogg extremt dålig e den och jag vill itne skriva i den men jag gör de endå.

Klockan är 2355 jag vill sova! Men gå och lägg dig då! Men jag är trött på de.

Ibland blir man trött på många värdsliga saker små ilandsproblem som man förstorar upp i huvudet och man blir depp sen blir man glad sen blir man uppe och nere och sen trött på sig själv för att man itne kan bestämma sig. Sen tror man att andra saker löser det istället för att ta tag i kragen och skärpa sig.

Fan när man tänker på det har man jävligt mycket hemlängtan vännerna familjen stockholm krogar och affärr gator och cafer. Känns som det kanske är lite för litet här even fast man lever ett bra liv med mkt folk och vänner känns det inte som man kan ta vägen  nån stans.

<3 kära vännen madde var här i en vecka det höjde min glädje till maxi vi hitta på massa kul saker. Nu tror jag desutom kära vänn mia kommer nästa vecka då blir jag glad.

nu får jag se hur det går man får ta det posetivt even fast jag önsakr att massa saker vore anourlunda så är det inte så just nu...




Det finns ingen tid kvar att förlora
när vi vet att väckarklockan är stäld
men vänta är endå de enda vi vill
stanna kvar i trygheten
vänta och sita still.


RSS 2.0