Indie Kidz

Effer en längre tids observatiion nu när jag jobbat med barn har jag lakt merke till att det inte bara är bland stockholms yngre vuxna där indie och pop modet är inne. Utan even dem små barnen är som små indie kidz särsklit bland tjejerna. Det är kort klippta fresyrer med lugg och kläderna offta randiga eller rutiga oftas kläningar. Ser precis ut som 50% av de tjejer som springer runt på våra ställen. Så sött helt enkelt :D.

Lördag kväll.

Låt Den rätta komma in!
Lördagen bjödd på bio Besök och jag såg filmen låt den rätta komma in. Jag blev lika facinerad som många kriteker har blivit. Jag kan på peka att jag ike läst boken. Men filmen var fantastikt bra för att vara gjord på svensk mark. Stämingen som byggdes upp i slumpen på 80 talet gjordes så bara det var lite läskit even utan vampyren. Desutom lyckades den kusliga stämingen allid vara en nära när man inte rikgt viste vad som skulle hända när eli var i närheten. Desutom ruskit snyggt filmat och vällgjort.
Fyra tärningar ges till filmen Hade nästan kunnat fått fem om man bara gämför med andra svenska filmer.

Engelsk ale pup Något för en ny tänkade!
Innan filmen begav jag mig å katta in på en pup för att fördriva tiden. Vi råka hamna på en britiskt ale pup/ resturang. Ett supper mysigt ställe där man fick en anurlunda känsla över att gå ut o ta en öl. En mycket trevlig bartender tipsade oss om vilken ljus ale vi skulle ta och det smaka mycket gott. När man ska gå ut o ta en öl varför sätta sig på nå sunk hak o snippa på en gumen falcon. Varför inte sätta sig på detta ställe och njuta av en riktig smak upplevlese( haha). Detta kan man göra om man vill sitta o snaka ta de lungt o njuta av god ale. (kan gemföras med att gå ut o ta ett glas vin) Priserna liger runt 50 lappen.
Detta får en stakr trea!

KNAST!

I en källarlokal på Upplandsgatan blandas billig öl, bra musik och mysig stäming. Hitt ska jag ta hitt er för er som inte upptäkt det en av minna vänner. En mycket mysigt ställa att slå sig ner i en mysig röd soffa o drika en iskaall öl. Ett ekta indie ställe som är ett sitta och myssa ställe men det ger en endå en klubb känsla när det är bra musik och riktigta djs. Inredingen är mycket fin att ögona lätt fastnar i den. Lite klubb c känsla över stället.
En säker femma på detta!

Intimacy



Just nu i stunden när jag sitter här denna lördag eftermidag(känns som morgon)
så lyssnar jag på Bloc Partys nya och infinner mig i att det är rikigt bra. Det är bloc party det är indie i hög klass men mycket rått och exprimentelt vilket gör det lite intresantare att lyssna på det känns inte som bara en till skiva utan känns som nått nytt. Skäns som en stor insperations källa och man får suget att gå ner till rep lokalen och börja jobba med nått liknande.


  • Fyra Tärningar går till Intimacy Så ni som gillar Bloc party lyssna helt klart och ni som inte gör det börja.





Slut...

Jag var så trött på att blogga och så Trött på den gamla och trött på o bara skriva. Så I hopp om att förstätta så radera jag allt gamalt och försöker med nått nytt.
  • Det nya kommer bli mer diskution och mindra bara pratt. Inte så mycket berättande och så om va som händer utan mer bara liksom en enkel sumering av nått och sen kanske resentioner och tips.
haha aja vi får vell se va som händer nu här näst....

Hälsningar:   Christofer

RSS 2.0